Låååång väg hem

Nu är jag hemma i Sverige igen. Jag vet att jag var dålig på att
blogga under de senaste dagarna och jag kommer att uppdatera
er om allt imorgon med bilder från grillkvällen hos Saxhaug.

Här har ni min typiska tågresa hem när det är högtider och man åker med Sj ..

KLOCKAN: 16.12
Sitter på tåget hem från Norge, första klass är bäst. Sitter och lyssnar på låten Sweat den är så sjukt bra! Sommaren är här och det är underbart. De har varit molnfritt här alla dagar som jag varit i Norge.

De är strul med tågen så får åka till Stockholm först och sedan byta tåg till mjölby och sedan hem. Skaplig omväg de som brukar tar 4 timmar och 50 minuter tar nu över 8 timmar. Så hemma 12 i natt men det är de värt. Har en riktigt bra helg.

UPPDATERING KLOCKAN: 19.00
Fast i Kil pågrund av elfel i Karlstad, alla tåg är instaällda, suttit här i drygt 1 timme, Drickan och maten på tåget är slut, strömen är avslagen. Får se vad som sker senare kommer med fler uppdateringar.

UPPDATERING KLOCKAN: 19.41
Nu rullar vi framåt iallafall mot Stockholm,kommer att missa mitt anslutnings tåg men de skulle ersättas med  Taxi hem så de blir deiligt! Nu blir de att kolla på de Big Brother avsnitt som jag missat under min Norge vistelse. Vem tycker ni ska åka ut ikväll?

UPPDATERING KLOCKAN: 19.48
 Nu är vi fast i Karlstad i väntan på bussen från Kil med resenärerna som gick ur tåget när vi stod srilla, som inte hann med det före det gick,. Vi inväntar även ett flertal andra tåg så får se när vi rullar vidare

UPPDATERING KLOCKAN: 20.39
Nu rullar vi iallafall frammåt, besked om buss/taxi från Stockholm kommer inom kort, nu ska jag fortsätta att kolla på Big Brother. Elen är tillbaka eftersom att vi är i rullning så datorn är snart helt färdig laddad igen och de känns bra.

UPPDATERING KLOCKAN: 21.17
Besked om fortsatt resa har äntligen kommit, tåget kommer att göra som de brukar och de innebär för mig att de stannar i Katrineholm, vilket inte gör någon gladare än mig då jag slipper åka ända till Stockholm först. Så resan blir som den alltid brukar vara till/från Norge fast istället för 5 timmar resa blir de cirka 9 timmar. Uppdaterar mer senare..

UPPDATERING KLOCKAN: 21.39
De blir taxi från Katrineholm hoppas att den kör mig till dörren haha för nu vill jag bara hem, kanske 1 timme kvar till Katrineholm. Hoppas på mindre då vi är itt ute i ingenstans så är de lite svårt att koorinera sig. Uppdaterar när jag sitter i taxin, see you later!

UPPDATERING KLOCKAN: 22.31
Snacka om gnällig och irriterande resenär! Jag har plats vid en 4-sits där 3 av hennes vänner sitter, men hon ville sistta där så visst jag flytta på mig, flytta på mig och nu har jag flyttat på mig ännu en gång.. Lite trevligare kan man väll va? Ska ha och ska ha, beställ biljetterna ihop om ni så gärna vill sitta ihop. Men trotts allt är jag på riktigt bra humör Smiiiile

UPPDATERING KLOCKAN: 21.17
Kanske ska börja tro på Karma, sitter på bussen från Katrineholm, hem till Norrköping nu, de blev ingen taxi men de gör inget för lär vara hemma 20 min tidigare än vad jag skulle varit om tåget ahde gått som de skulle. Slapp alla byten och resan är som de ”slltid brukar” bortsett från att den brukar ta 5 och inte dryga 8 timmar men jag ska inte klaga.

Uppdaterar nog inte mera idag då jag har en del att göra både hos mamma och sedan hemma hos mig innan jag kommer i säng, but u never know!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0