Steka mjöl?!

Jag vet inte vad min kära sambo tänkte med när han kom hem inatt, jag vet att han väckte mig och sa att han skulle gå in och duscha sen somnade jag om och vaknade bara lite lite när han kröpner i sängen igen och höll om mig.

Men när jag gick upp i morse möttes jag av väldigt konstiga syner de första jag upptäcker är att köksdörren är stängd (vilket den aldrig har varit), sedan möttes jag av synen att kastrull och stekpanneskåpet var öppet, brödlimpan var också halvöppen och någon hade varit där och ätit några mackor i natt. Men de blir bara konstigare och konstigare jag skulle öppna kylskåpet för att ta smörpaketet, då är locket öppet och jag vet inte vad...

Men när jag öppnade pasta och bakskåpet började det verkligen att bli konstigt, varför var det mjöl överallt? och min största fråga, vad gjorde bröd-toastern i det skåpet med en massa mjöl på?

...Steka macka med mjöl på? Öppnade underskået och skulle ställa tillbaka toastern men där var de också fullt av mjöl. Jag vet någon som får städa när han kommer hem från att ha flyttat hit sin Tv bänk, platt tv, hemma bio,

Nu kom han han, bäst att jag fixar allt här hemma för nu står allt i vardagsrummet & han spår som en gris & somnar om vart annat! Kuuuul!

Men ikväll blir de iaf fest, låser gärna in honom i barnensrum så kan han ligga där, de var de som skulle bli våran mysiga morgon ihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0