Back on track!

Nyttighetsveckan fortsätter..

Har lyckat hålla mig från godis chip och läsk dagligen och är inne på dag 4, känner mig riktigt stolt. Några har frågat om sockerberoende och tips att bli av det med, kommer att skriva ett inlägg under helgen om min erfarenheter och tips. Har dock ätit 4-5 mariekex då vi fikade och Emilia undra varför inte mamma åt något så tog de minst onyttiga, under de underabara dagarna vi har haft i parken med Kim och Elias, de är verkligen små charmtroll :)

Idag har jag och Martin D åkt inlines, något jag kom på var att jag verkligen är värdelös på att åka inlines så tog cykeln och känndes mycket särare för mig. Var och hälsa på Kim på jobbet, såg min pappa (som är projektledare på det stora bygget) och min farbror som jobbar där. Alla glidare på samma arbetsplats kan de bli värre undra på att det inte blev klart i tid (skulle varit klart i slutet av april): Va ska man säga killar..

Nu sitter jag och lyssnar på bästa låten just nu (Turn around, 5,4,3,2,1) ska möta upp Emelie och ge henne min extra nycken inför morgondagen då jag kommer att sitta i möte från 8.00-16.30 om den nya läroplanen  (LGR 2011) .

Slänger upp en bild på Martin D som åker


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0